جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1395/04/31 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 5327

 خبرپزشكي 

 خوراکي هاي ضد استرس را بشناسيم و بخوريم

به گفته کارشناسان تغذيه، مي توان با بهبود رژيم غذايي و خوردن منظم برخي مواد خوراکي، شدت علائم استرس را کاهش داد.

به گزارش مهر، کارشناسان براي کاهش ميزان استرس مصرف مواد خوراکي زير را توصيه مي کنند.

پروبيوتيک ها: مطالعات نشان داده اند مواد غذايي تخميرشده نظير ماست، کفير و ترشي ها غني از پروبيوتيک ها هستند از اين رو مي توانند به کاهش ميزان اضطراب کمک کنند.

دانه هاي کدو تنبل: مطالعات نشان داده اند دانه هاي کدو تنبل به عنوان درمان طبيعي در کاهش علائم اضطراب عمل مي کنند چراکه اين دانه ها منبع غني اسيدآمينه هاي موسوم به L- تريپتوفن هستند که به تغيير ميزان سروتونين مغز کمک مي کنند. سروتونين يک انتقال دهنده عصبي است که تعادل خلق و خو را حفظ مي کند.

بادام و گردو: اين مغزيجات آجيلي منبع خوب ويتامين E، روي، منيزيم و B12 هستند که به حفظ سيستم ايمني بدن در افراد مضطرب و پراسترس کمک مي کنند. مصرف سه تا چهار عدد گردو و بادام در روز به کاهش ميزان استرس کمک مي کند.

پرتقال: کمبود ويتامين C مي تواند موجب تشديد علائم استرس و اضطراب شود. مطالعات نشان داده اند بيماران مبتلا به اختلال اضطراب در مقايسه با افراد سالم به شدت با کاهش ميزان ويتامين هاي A، C و E روبرو هستند. پس به رژيم غذايي تان پرتقال، کيوي، گوجه فرنگي، کلم بروکلي و ساير منابع غذايي حاوي ويتامين C بيفزاييد.

مواد خوراکي غني از منيزيم: کمبود منيزيم هم موجب افزايش استرس مي شود، چراکه منيزيم به تنظيم سطح کورتيزول مغز کمک مي کند. مواد خوراکي نظير اسفناج، موز، آواکادو و ماهي منبع خوب منيزيم هستند.

اسيدهاي چرب اُمگا-3: مطالعات مختلف نشان داده اند که داشتن رژيم غذايي غني از اسيدهاي چرب اُمگا-3 مي تواند با علائم افسردگي و اضطراب مقابله کند. مواد غذايي نظير سالمون، کلم بروکسل يا کلم فندقي، تخم مرغ و سويا بهترين منابع طبيعي اسيدهاي چرب اُمگا-3 هستند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي