جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1395/11/20 - روزنامه سراسري صبح ايران (چهارشنبه) نسخه شماره 5488

 چرا بايد ترخون بخوريم 

 ترخون سبزي اي با طبع گرم و خشک با خواص بسيار زياد که ما در اين خبر به توضيح برخي از خواص اين سبزي ميپردازيم. از همه مهمتر ترخون سبزي اي اشتها آور است و براي تقويت معده بسيار خوب است پس سعي کنيد در وعده هاي غذايي ، حتما از اين سبزي استفاده کنيد.

براي کساني که مشکل ادرار دارند پيشنهاد ميشود که 10 گرم از اين سبزي را در 300 سي سي آب دم کرده و بخوريد.

–براي درد مفاصل مفيد مي‎باشد همراه غذا خورده شود و كوبيده آن به‎صورت ضماد استفاده گردد.

–درمان‎كننده قاعدگي‎هاي دردناك مي‎باشد و همچنين قاعده‎آور است.

–كساني كه سرعت انزال دارند و ضعف قوه باه و سستي كمر ترخون خشك را با زرده تخم‎مرغ مخلوط كرده به كمر بمالند اگر ريشه ترخون باشد بهتر است.

–براي دردهاي رماتيسمي 10 گرم در 300 سي‎سي آب جوشانده سپس روزي 3 فنجان ميل شود.

–ترخون تقويت كننده اعصاب است و از دم‎كرده آن استفاده شود.

–زياده‎روي در خوردن ترخون باعث كم شدن شهوت مي‎گردد و خون را تيره مي‎كند.

–جويدن ترخون باعث جلوگيري از خونريزي لثه و التيام زخم‎ها
مي‎شود.

–كساني كه نقرس دارند از دم‎كرده ترخون استفاده كنند.

–ترخون براي دل درد و دردهاي معده كه دراثر غذا به وجود آمده است مفيد مي‎باشد.

–اگر مي‎خواهيد مرغ بريان درست كنيد داخل شكم آن را ترخون كنيد تا غذاي شما بسيار خوشمزه گردد و آسان هضم شود.

–اگر معده شما تنبل و ترشح آن ضعيف است ترخون بخوريد.

–براي پيشگيري از تصلب شرائين و بيماريهاي عروقي برگ‎هاي ترخون را جويده و ميل شود

منبع : دکتر سلام


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي