جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1395/12/23 - روزنامه سراسري صبح ايران(دوشنبه) نسخه شماره 5515

 خبرپزشكي 

 پنيرهايي که خطر ابتلا به سرطان پستان را افزايش مي‌دهند

بنابر مطالعات جديد مصرف مقدار زياد پنير "چدار" و پنير خامه‌اي مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را افزايش دهد.به گزارش ايسنا، محققان با بيان اينکه مصرف زياد پنير چدار و پنير خامه‌اي در بروز سرطان پستان موثر است اظهار داشتند: مصرف ماست خطر ابتلا به اين نوع سرطان را کاهش مي‌دهد.

متخصصان آمريکايي بيان کردند: اين پيچيدگي پيش بيني نشده‌ است زيرا مواد لبني اصولا ترکيب‌هاي پيچيده‌اي هستند.همچنين اين مواد حاوي مواد مغذي و غير مغذي متعددي است که مي‌تواند بر سبب شناسي سرطان از طريق کاهش يا افزايش خطر ابتلا به اين بيماري تاثير بگذارد.

در اين بررسي اطلاعات مربوط به 4941 زن مبتلا به سرطان پستان و 4237 زن ديگر در فاصله‌ سال‌هاي 2003 تا 2014 مورد مطالعه قرار گرفت. از اين زنان درخواست شد تا به پرسش‌هايي در مورد ميزان مصرف مواد لبني پاسخ دهند.

به گزارش ساينس ورلد ريپورت، يافته‌هاي بدست آمده حاکي از آن است که مصرف بالاي مواد لبني با کاهش 15 درصدي خطر ابتلا به سرطان پستان موثر است.

اما اين ميزان کاهش در نتيجه مصرف بالاي ماست بوده به گونه‌اي که مصرف مقدار زياد ماست با کاهش 39 درصدي خطر ابتلا به سرطان پستان مرتبط است.

از طرف ديگر، مصرف مقدار زيادي پنير به خصوص پنير چدار و پنير خامه‌اي خطر ابتلا به اين سرطان را حدود 53 درصد افزايش مي‌دهد.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي