جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1396/01/31 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 5533

 كاركرد چربي ها در اعضاي بدن 

 
مصرف برنج و نان و مواد نشاسته‏اي در محيطي که فشار هوا زياد باشد و رطوبت و آلودگي در هوا دچار زيادي گردد انواع عوارض مانند تنگي نفس، چربي خون بالا ضعف و ناتواني، خستگي رگ‏ها و انواع درد عضلات و نارسائي قلب و عروق و ديگر مشکلات از آن بوجود مي‏آيد که با تغيير رژيم غذائي مي‏توان عوارض را از ميان برد.ترکيبات قندي طبيعي از ميوه مانند خرما، خرمالو، چغندر، هويج، سيب، گلابي زردآلو و ديگر ميوه‏هاي شيرين در هواي آلوده هم هنگام فعاليت براحتي مي‏سوزد و هم کمتر چربي ايجاد مي‏کند. مصرف مواد نشاسته بدون ويتامين‏ها و املاح لازم و هنگام عدم فعاليت باعث افزايش انواع چربي‏ها (تري گليسيريدها و کلسترول و غيره) در خون و کبد و اعضاء مي‏گردد.بدواً چربي‏ها در خون افزايش مي‏يابد سپس مازاد آنها در کبد و در مراحل ديگر در اعضاء ديگر نيز چربي‏ها جمع شده چاقي را سبب مي‏شوند.

درمان چربي‏ها توسط محصولات مختلف بدواً از خون شروع و چربي‏هاي خون کاهش مي‏يابد و سپس اين مواد از کبد وارد خون شده در اثر قليائيت بعضي از گياهان مانند نعناع، و آويشن، شويد، اسفند و غيره تبديل به صابون شده از محيط خارج مي‏شوند و يا با بعضي از محصولات ترش شکسته شده (هيدروليز) از بين مي‏برند در مراحل بعدي چربي‏ها از عضلات و نسوج کم کم وارد خون شده و بتدريج مصرف مي‏گردد.

نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني

گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي