جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1396/02/27 - روزنامه سراسري صبح ايران(چهارشنبه) نسخه شماره 5555

 اثر ترکيبات اسيدي و ترش بر سلول‏هاي بدن 

 ترکيبات اسيدي و ترش در بدن باعث خورندگي نسوج و سلول‏ها مي‏شوند و جريان الکتريسيته مغز و اعصاب افزايش مي‏يابد و زماني که مقاومت سلسله مغز و اعصاب افزايش مي‏يابد جريان عصبي بدن بصورت امواج روحي از مغز خارج مي‌شوند و افرادي كه تحت تأثير انواع مشكلات و موانع قرار مي‌گيرند داراي امواج روحي بيشتر و بهتر مي‏شوند و مي‏توانند با قدرت بيشتري ديگران را تحت تأثير قرار دهند.

انواع غذاهاي داراي پروتئين‏هاي حيواني و گياهي و گياهاني که در مناطق داراي لاشه حيوانات و گورستان‏ها رشد مي‏کنند (مانند اسفند و سداب و غيره) داراي اثرات بيشتر بر مغز و اعصاب دارند و حتي افرادي که از اين گياهان بهره مي‏گيرند داراي پيش‏بيني‏ها و پيشگوئي در بعضي از مواقع مي‏باشند.معمولاً گياهان مناطق گرمسيري و داراي رنگ قرمز و خاري و تيغي داراي انرژي بيشتر و داراي PH الکلي و تلخ مي‏باشند محيط بدن را براي رشد سلول‏هاي دشمن و سرطاني نامناسب مي‏سازند و افرادي که به مصرف ادويه تلخ عادت مي‏کنند کمتر به اين بيماري خطرناک دچارمي‏شوند.

نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني

گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي