جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1396/04/27 - روزنامه سراسري صبح ايران (سه شنبه) نسخه شماره 5603

 غذاهاي طبيعي مغز را آماده مي‏سازند 

 
مصرف املاح معدني حاصل از ريشه‏هاي گياهان و آب‏هاي معدني همراه با پروتئين بر سنگيني وزن بدن افزوده استحکام آنرا زيادتر مي‏کند و کمتر دچار پوکي و پوسيدگي استخوان‌ها مي‏شوند.بنابراين با مصرف انواع غذاهاي مختلف مي‏توانيم افکار، اعمال روحي، رفتار و اخلاق خود را مطابق خواسته‏هاي خود تنظيم کنيم که هر نوع کار و شغل و وضع زندگي روحيات و افکار و اعمال خود راطلب مي‏کند که با شغلي که داريم بايد غذاهاي خود را ترتيب دهيم در غير اين صورت انواع بيماري‌ها از آن عارض مي‏گردد.

بعنوان مثال افرادي که داراي کارهاي فکري و مغزي مي‏باشند بايد بيشتر از پروتيئن‌ها و قندهاي طبيعي بهره گيرند و غذاهاي طبيعي مغز را آماده مي‏سازند و در صورت عکس در حالي که از مغز کار بيشتر بخواهيم ولي غذاهاي لازم را کمتر به آن هديه کنيم انواع بيماري‏هاي مغزي مانند فراموشي، لرزش اندام ها، اختلال در افکار اعمال، رفتار، اخلاق براحتي قابل مشاهده مي‏باشد.

بيماري‏هاي پارکينسون و آلزايمر و ديگر مراتب در افرادي که داراي تغذيه مناسب نمي‏باشند و يا افراد مسني که سيستم هاضمه آنها بخوبي فعال نمي‏باشد قابل مشاهده مي‏باشد. با اين مطالب بايد بيشتر توجه شود و سوء تغذيه از عدم تعادل در دريافت انواع ترکيبات توسط مغز و بدن عارض مي‏گردد.هيکل و شکل بدن و حتي اعضاي داخلي بدن خود را با انواع غذاها از نظر اندازه و کارکرد و ديگر اعمال مي‏توانيم تنظيم کنيم و کسانيکه خواص انواع غذاها را بدانند براحتي مي‏توانند بر حسب نياز بدن از آن بهره گيرند و زندگي راحت و دوست داشتني را بگذرانند.

نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني

گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پزشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي