جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1396/05/28 - روزنامه سراسري صبح ايران (شنبه) نسخه شماره 5628

 نگاه گذشتگان به خواص غذاهاي حيواني و گياهي 

 انسان‏هاي زمان گذشته خواص غذاهاي حيواني و گياهي را از محل بدست آمده حدس مي‏زدند بعنوان مثال گوشت حيوانات را براي افزايش وزن و مغز آنها را جهت افزايش کارکرد مغز و کليه‏ها را جهت دفع ادرار و روده‏هاي حيوانات را جهت انجام بهتر کار سيستم گوارش و ساير اعضاء مصرف مي‏نموده‏اند بعنوان مثال مغز دانه‏ها و ميوه‏ها براي تقويت مغز و توانائي آن، برگ‏هاي سبز گياهان همراه با رگ برگ‏هاي آنان براي قلب و عروق و اعصاب و تسکين آنان، پوست درخت بيد و دارچين جهت مشکلات پوستي و کبد و بعنوان تب‌بر و ضدعفوني کننده سال‏ها مصرف مي‏شده که بعدها آسپرين را از برگ درختان بيد و ساير گياهان اين تيره استخراج کرده و در حال حاضر بطريقه مصنوعي آسپرين و ساير مسکن‏ها را تهيه مي‏نمايند.اغلب ترکيبات اسيد و قليائي ها، ويتامين‏ها و املاح و آنزيم‏ها را هم از گياهان و جانوران بدواً استخراج نموده و سپس بطور صناعي آنها را در آزمايشگاه و کارخانه‏ها تهيه کرده اند.

نويسنده دکتر نجم الدين حاجي سيدحسني

گرد آورنده : محمد تقي اشتري دليوند


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پرشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي