جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1396/07/20 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 5672

 خبرهاازعالم علم 

 محققان توصيه مي کنند؛

افزايش مواد مغذي سالاد با افزودن روغن

به گفته محققان، خوردن سالاد بدون روغن احتمال جذب مواد مغذي سالاد را کاهش مي دهد.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه ايالتي آيووا دريافته اند افزودن روغن به سالاد به جذب هفت نوع ريزمغذي هاي موجود در سبزيجات کمک مي کند.طبق نتايج اين مطالعه، چربي موجود در روغن سويا موجب افزايش جذب ريزمغذي هاي سبزيجات شده و فوايد سالاد را افزايش مي دهد.به گفته محققان، جذب بهتر مواد مغذي فوايد متعددي براي سلامت از جمله پيشگيري از سرطان و حفظ قوه بينايي دارد.

اين مواد مغذي شامل چهار نوع کاروتنوئيد- آلفا و بتا کاروتن، لووتيان و ليکوپن- و دو نوع ويتامين E و ويتامين K است. روغن همچنين جذب ويتامين A را هم افزايش مي دهد.

وندي وايت، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «نتايج تحقيقات ما نشان مي دهد افزودن روغن سالم به سالاد ميزان جذب مواد مغذي را دو برابر مي کند.»

اين مطالعه شامل 12 زن جوان بود که سالادشان را با ميزان مختلف روغن سويا، مصرف مي کردند. سپس خون آنها از لحاظ ميزان جذب مواد مغذي آزمايش شد.نتايج نشان داد بالاترين ميزان جذب مواد مغذي در زناني بود که بيشترين مصرف روغن سويا يعني معادل دو قاشق سوپخوري داشتند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانستني ها
پرشكي
استانها
انرژي
اقتصادي
اجتماعي
هنري
ورزشي
آگهي