جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1398/02/26 - روزنامه سراسري صبح ايران(پنجشنبه) نسخه شماره 6114

 يك نكته از هزاران 

 حليم با طعم گوشت يا پنبه؟

اين روزها بازار شايعه در مورد حليم، اين پاي ثابت افطاري‌ها، در فضاي مجازي و بين مردم بسيار داغ شده است .

برخي شنيده‌ها حکايت از آن دارد که برخي فروشندگان به‌جاي گوشت، از رشته‌هاي پنبه در حليم استفاده مي‌کنند.

اما بنابه اظهار رئيس اتحاديه صنف کبابي، حليم و پزندگان غذاهاي سنتي تهران، وجود پنبه در حليم يک دروغ بزرگ و خنده‌دار است. مگر مي‌شود در يک غذا ماده‌اي مانند پنبه وجود داشته باشد و مردم متوجه آن نشوند.

اما اين شايعه از کجا ريشه گرفته است؟ اصولا يکي از ويژگي‌هاي مهم حليم، لعاب‌دار و کشدار بودن آن است که اين خاصيت را به واسطه پخته شدن طولاني مدت با گندم به خود مي‌گيرد و چون گوشت همزمان با گندم پخته مي‌شود، در اين فرايند رشته رشته مي‌شود و از همين‌جاست که اين روزها به دليل کمبود و گراني گوشت، برخي معتقدند پزندگان حليم به‌جاي گوشت از پشم يا پنبه استفاده مي‌کنند.

به جاي توجه به چنين شايعاتي و دامن زدن به آن‌ها، بهتر است حليم مورد نياز خود را تحت هر شرايطي از فروشندگان معتبر تهيه کنيم تا بدون هر شائبه‌اي، افطاريِ دلپذير داشته باشيم!


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي