جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1398/10/25 - روزنامه سراسري صبح ايران(چهارشنبه) نسخه شماره 6307

 توصيه‌هاي تغذيه‌ايِ ضد سرطان 

 اگرچه يک رژيم غذايي خاص و ضد سرطان که بدن را در برابر سرطان‌ها حفظ کند وجود ندارد اما رعايت رژيم غذايي متوازن و حاوي ميزان مطلوبي از غلات، ميوه‌ها و سبزيجات مي‌تواند در طولاني مدت خطر ابتلا به سرطان را برطرف کند.به گزارش ايسنا،در عين حال خودداري از قرار گرفتن در معرض مواد سمي، دوري کردن از شرايط استرس‌زا، عدم استعمال سيگار و مواد الکلي از فاکتورهاي دخيل در پيشگيري از سرطان هستند.دوري کردن از مواد سمي: اولين گام در راستاي حفظ بدن از آسيب‌هاي ناشي از راديکال‌هاي آزاد، جلوگيري از ورود مواد سمي به بدن است. براي مثال مصرف مواد غذايي که در ظروف پلاستيکي گرم شده باشند مي‌تواند در عملکرد سيستم عصبي و غدد درون‌ريز اختلال ايجاد کند.خودداري از مصرف مواد غذايي سرخ‌شده: ترکيب آکريل‌آميد در غذاهاي سرخ شده شکل مي‌گيرد و قرار گرفتن در معرض اين ترکيب شيميايي مي‌تواند خطر سرطان را افزايش دهد. در عين حال خودداري از مصرف مواد غذايي سرشار از نشاسته و فرآوري شده خطر قرار گرفتن در معرض آکريل‌آميد را کاهش مي‌دهد.

خودداري از مصرف خوراکي‌هاي فرآوري شده: نوشيدني‌هاي حاوي مواد قندي، غذاهاي منجمد، سبزيجات ناسالم و ديگر مواد فرآوري شده درصورتيکه بيش از اندازه مصرف شوند مي‌توانند سلامت را به خطر اندازند.علاوه بر اين، برخي از لوازم آرايشي بهداشتي حاوي مواد سرطان‌زاست. بنابراين، لازم است پيش از اقدام به خريد شامپوها و نرم‌کننده‌ها مواد موجود در آن‌ها کنترل شود.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
انرژي
پزشكي
اقتصادي
استانها
ورزشي
آگهي