جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1389/10/04 - روزنامه سراسري صبح ايران ( شنبه) نسخه شماره 3771

 گندم سبوس‌دار فشار خون را كاهش مي‌دهد  

دانشمندان به تازگي اعلام كردند كه غذاهايي كه با گندم سبوس‌دار تهيه مي‌شوند مي‌تواند فشار خون را كاهش دهد. به گزارش باشگاه خبرنگاران ،گروهي از محققان دانشگاه "Aberdeen " اعلام كردند كه غذاهايي كه با گندم سبوس‌دار تهيه مي‌شوند مثل حريره فرني، نان و كيك‌هاي كوچك مي‌توانند براي سلامتي بسيار مفيد باشند. اين تحقيقات روي بيش از 200 داوطلب انجام شده و اين افراد در طي روز 3 بار از غذاهايي كه با گندم سبوس‌دار تهيه مي‌شد، مصرف كردند. فرنك تيس سرپرست اين مطالعات گفت: نتايج اين تحقيقات مي‌تواند تبليغي براي محصولات و غذاهاي اسكاتلندي‌ باشد زيرا آن‌ها در بيشتر غذاهاي خود از گندم سبوس‌دار استفاده مي‌كنند. وي افزود: اين غذاها براي فشار خون بسيار مفيد هستند. بيماري فشار خون بالا باعث افزايش احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي و سكته مي‌شود.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
اجتماعي
دانش و پژوهش
اقتصاد و بازار
مرزپرگهر
دريچه هنر
آزمون و سنجش
در قلمرو ورزش
آگهي هاي روزنامه