جستجوي پيشرفتهبرو جستجو
ارتباط با ماآرشيوشناسنامه صفحه اصلي
تاریخ 1390/07/13 - روزنامه سراسري صبح ايران (چهارشنبه) نسخه شماره 3987

  تشديد خطر سرطان با مصرف قند آب ميوه‌هاي صنعتي  

پزشكان استراليايي در يك آزمايش جديد نسبت به خطر نهفته مصرف زياد آب ميوه‌هاي بسته‌بندي در بروز سرطان هشدار دادند.

به گزارش ايسنا، اين پزشكان مي‌گويند: مصرف زياد آب ميوه به دليل مقدار قند موجود در آن، در واقع احتمال ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد.اين پزشكان در آزمايشات اخير متوجه شده‌اند كه نوشيدن بيش از 3 ليوان آب ميوه در روز احتمال بروز سرطان راست روده را كه نوعي از سرطان روده است، تشديد مي‌كند.بنا بر گزارش روزنامه ديلي ميل، آنها تاكيد كردند: اين نوشيدني‌ها طي مراحل فرآوري و بسته‌بندي بسياري از محتويات و مواد مفيد و محافظتي خود را از دست مي‌دهند.پزشكان، رژيم غذايي 2200 فرد بالغ را با جزئيات عادات روزانه تغذيه‌اي آنها مورد بررسي قرار دارند.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
سياسي
خبر دانشگاه
دانش و پژوهش
اقتصاد و بازار
مرز پر گهر
دريچه هنر
آزمون و سنجش
در قلمرو ورزش
آگهي